Meer weten?

ACES Direct Tilburg

Aces Direct is dé IT Business Partner van Nederland. Ze helpen klanten om met een optimale inzet van IT een voorsprong te genereren. Nu en later. Ze jagen aan, zien kansen, zetten de boel op scherp en nemen organisaties mee. 

Aces Direct Kantoor.jpg

Over Aces Direct

Sinds de start in 2000 is Aces Direct uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde IT-leveranciers in Nederland. Hun oorsprong ligt in de verkoop van IT-hardware, maar inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een allround IT-leverancier en business partner voor kleinzakelijk, mkb, non-profit organisaties en resellers. Ze zijn niet alleen in omvang gegroeid, maar vooral in kwaliteit, veelzijdigheid, deskundigheid en servicegerichtheid. 

Ze weten bij Aces Direct dat goede IT verder gaat dan hard- en software die ervoor zorgen dat we makkelijker kunnen werken. Het gaat om een juiste match van techniek en organisatie. De techniek is niet leidend, de organisatie is dat wel. Aces Direct maakt IT menselijker en passend bij elk bedrijf. Dit vraagt om een aanpak waarbij IT geïntegreerd wordt in de organisatie en meegroeit met alle toekomstplannen. Aces Direct vertelt klanten precies wat er nodig is voor nu, straks en later. Zo kan de klant zich focussen op wat voor hem belangrijk is. 

Vacatures Aces Direct.jpg

Werken bij Aces Direct

In 2022 is Aces Direct uitgeroepen tot 5e Beste Werkgever in IT (Computable). En dat is niet voor niks. Ze geven hun medewerkers (die ze ook wel aanjagers noemen) veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt als professional alle ruimte om je eigen groeipad vorm te geven en staat zelf aan het roer van je eigen ontwikkeling. Daarnaast kun je rekenen op flexibele werktijden, teambuilding, opleidingsbudget, thuiswerkvergoeding, fietsplan en nog veel meer. Natuurlijk hoort daar ook bij dat successen uitgebreid gevierd worden met collega’s!

Bij Aces Direct denken ze maar zo: gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten. En daar zetten ze zich dan ook iedere dag voor in.

Werken bij Aces Direct.jpg

Openstaande vacatures

Development Support

Wij als Aces Direct zijn moment op zoek naar een Development Support en voegen diegene graag aan ons team toe. 

Full Stack Developer

Wij als Aces Direct is moment op zoek naar een Full Stack Developer en voegen die graag aan ons team toe. 

Meer weten?