Meer weten?

Always be learning B.V. Amsterdam

Always be learning is een data club binnen MakerStreet, bestaande uit analisten, data scientists, engineers en andere specialisten die leven voor data.

Over Always be learning

In de afgelopen 2,5 jaar zijn ze hard gegroeid en hebben ze nóg grotere ambities gekregen. Daarom zijn ze op zoek naar mensen die willen meewerken om samen deze ambities waar te maken. Ze zijn een team dat altijd in ontwikkeling is en er is veel ruimte voor jouw input. Samen bouwen aan (nieuwe) expertises op het gebied van data en van elkaar leren, dat staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

Bij dit bedrijf ervaar je de spirit van een start-up met de zekerheid van een grote organisatie: MakerStreet. Dit geeft ze de kans om A-merk klanten te bedienen en aan de tofste opdrachten in de markt. MakerStreet is een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies. Zij geloven in specialisme. Je krijgt dan ook de kans om uit te blinken in je eigen vakgebied en om met Always be learning mee te groeien.

Werken bij Always be learning

Always be learning is een platte organisatie met een goede werksfeer. Daar horen ook leuke feestjes, sportevents, borrels, yogasessies en jaarlijkse uitjes naar het buitenland bij. Het kantoor waar je terecht komt is 'helemaal van deze tijd': aan het randje van de Amsterdamse zuidas met veel groen, goede koffie, luxe lunch en gezonde snacks.

Hier krijg je veel vrijheid in je baan en werk je samen met een jong, gezellig team. Je collega’s staan altijd open voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Met het jaarlijkse opleidingsbudget van € 2.500,- gaat dat zeker lukken! Er wordt een persoonlijk plan met jou opgesteld, zodat je precies weet waar je naartoe kan groeien en hoe. Daarnaast organiseren ze ook regelmatig inhouse trainingen en kennissessies.

Verder kun je bij Always be learning rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, pensioenopbouw en een laptop van de zaak.

Openstaande vacatures

Voor de business analist met een liefde voor data.

Hou jij ervan als dingen 'kloppen'? Vind jij het lekker als een verhaal wordt onderbouwd met feiten? Krijg je er energie van als je met jouw werk impact kan maken, liefst binnen uitdagende projecten, bij verschillende organisaties? Zit je nu heel hard 'ja' te knikken? It's a match! En dat is mooi, want wie weet ben jij dan die BI Engineer waar wij naar op zoek zijn.

Meer weten?