Meer weten?

Atane Software / PortaBase Hoorn

Atane Software is van mening dat hun klanten de echte experts zijn in de kinderopvang, en daarom hebben zij veel inspraak in de ontwikkeling van het product PortaBase.

Over Atane Software

Zij gebruiken deze technische en functionele kennis om te zorgen dat het systeem veilig, overzichtelijk en klantvriendelijk is. Door deze specifieke aandacht voor de gastouderbranche hebben zij een naam verworven als dé specialist op het gebied van gastouderbureausoftware. 

Sinds 2015 is PortaBase ook in te zetten voor de administratie van KDV, BSO en peuteropvang. Als partner willen ze niet alleen innovatief zijn, maar ook betrokken en transparant. Persoonlijk contact met de klanten staat dan ook hoog in het vaandel.

Werken bij Atane Software

Als software developer bij Atane maak je onderdeel uit van een enthousiast en gedreven team. Je werkt in een team met vier andere developers, in een omgeving met korte lijnen en veel ruimte voor eigen inbreng. Ze werken voornamelijk aan onze eigen webapplicatie die dagelijks door tienduizenden gebruikers wordt ingezet. Daarnaast maken ze ook wel eens uitstapjes naar app development en slimme meta tools die het leven van de developers of de supportmedewerkers makkelijker maken.

Hun missie is om de klanten te ontzorgen door complexe processen te vereenvoudigen. Dankzij die missie veroveren ze in hoog tempo marktaandeel in de kinderopvangbranche.

Openstaande vacatures

PHP Developer

Wij zoeken naar gemotiveerde developers die graag complexe problemen oplossen, initiatief nemen en constructieve dialogen aangaan met collega's en (uiteraard) briljante code schrijven.

Meer weten?