Meer weten?

BNNVARA Hilversum

Omroepvereniging BNNVARA is een publieke omroep in Nederland, ontstaat uit een fusie tussen de gedurfde omroep BNN (Bart News Network) opgericht door Bart de Graaff en de progressieve omroep VARA. BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. 

Ze leggen de lat hoog en alles wat ze doen, staat in dienst van een gelijkwaardige en eerlijke samenleving.

BNNVARA.jpg

Over BNNVARA

Spraakmakende programma’s als ‘Spuiten en Slikken’, ‘Je zal het maar hebben’ en ‘Over Mijn Lijk’. Toffe series als Hollands Hoop, prikkelende en belangrijke reportages in BOOS, maatschappelijk relevantie en humor in cabaretvoorstellingen en avondshows van Lubach en in ‘Even tot Hier’… Dat BNNVARA een onafhankelijke, ideële mediaorganisatie is die zich inzet voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving, reflecteert heel duidelijk uit het aanbod. BNNVARA heeft een wereld voor ogen met gelijke kansen voor iedereen, waar je mag zijn wie je wil zijn, waar je je thuis voelt en begrip is voor elkaar. Een duurzame, inclusieve samenleving waar welvaart en plezier gedeeld wordt. Nieuwsgierig naar anderen. BNNVARA maakt daarom content die ertoe doet. Ze zoeken naar waardevolle en inspirerende verhalen die mensen raken en bewegen. Leggen de kaarten open op tafel, doorbreken taboes, jagen discussies aan, krijgen de waarheid boven water en maken lastige of pijnlijke thema’s bespreekbaar. Op een manier die ontroert, verrijkt, verrast, laat lachen en aan het denken zet. Met hoor en wederhoor waar het journalistiek betreft. En op het randje waar het kan — ook als dat soms schuurt. De kwaliteit is hoog, de drempel laag.

Werken bij BNNVARA.jpg

Werken bij BNNVARA

BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij ze uitsluiting nadrukkelijk tegen willen gaan en dat vertaalt zich uiteraard ook naar de eigen werkvloer. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken zij zich hard voor. Daarom willen ze mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

BNNVARA Werk.jpg

Openstaande vacatures

Technical Architect (m/f/d)

Binnen BNNVARA is de afdeling DID de kennisbank op het gebied van data, innovatie en (online) development. Elke dag zijn wij met ongeveer30 hele leuke mensen volop in touw om ervoor te zorgen dat miljoenen Nederlanders al het moois van BNNVARA online kunnen lezen, zien enbeluisteren. Dat doen we niet alleen met backend en frontend technologie maar ook door telkens nieuwe interactieve functionaliteit te bedenken,vorm te geven en te testen.Als je bij ons komt werken maak je niet alleen deel uit van de development club maar ben je ook onderdeel van BNNVARA, een onafhankelijke,ideële mediaorganisatie die zich inzet voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. Wij maken graag dingen die ertoe doen.Onze kwaliteit is hoog, onze drempel laag.

Meer weten?