Meer weten?

Legionelladossier Utrecht

LegionellaDossier is opgericht in 2015 en streeft er sinds die tijd naar om de beste te zijn in alles wat ze doen. Zowel op het gebied van product, cultuur en mens. Ze zijn een snelgroeiende scale-up in Utrecht, waar ze werken met een hecht team bestaande uit ongeveer 40 professionals. 

Werken bij LegionellaDossier.jpg

Over LegionellaDossier 

LegionellaDossier is sinds 2018 razendsnel gegroeid. Vandaag de dag zijn ze de leidende digitale waterveiligheid-oplossing van Nederland én ook in het Verenigd Koninkrijk groeien ze. LegionellaDossier’s ambitie is om de komende 5 jaar wereldwijd verder uit te breiden en marktleider te worden op dit gebied. Daar kunnen ze een extra paar handen goed bij gebruiken! Werk jij hier ook aan mee?

Kantoor LegionellaDossier.jpg

Werken bij LegionellaDossier

Bij LegionellaDossier hebben ze een unieke, open cultuur waar vrijheid en eigen verantwoordelijkheid belangrijke waarden zijn. Iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, te groeien en op een innovatieve manier te werken. Verder kun je rekenen op:

  • Een uitstekend salaris
  • 24 vakantiedagen
  • Flexibele werkuren 
  • Een laptop van de zaak, naar keuze
  • De leukste donderdagborrels & social events

Openstaande vacatures

Senior Fullstack PHP Developer

LegionellaDossier is het Nederlandse platform voor legionella preventie - en we hebben JOU nodig om nog betere technologie te bouwen hiervoor! We zijn op zoek naar enthousiaste collega's die de willen knallen. Collega's die ervan houden om nieuwe dingen te proberen en een uitdaging niet uit de weg gaan. Voor onze doorontwikkeling en uitbreiding zijn we op zoek naar een Senior Full Stack Developer om ons nog sneller te laten groeien!

Meer weten?