Meer weten?

Meriad Maarssen

Meriad is een dynamisch internetbureau dat met een creatieve, resultaatgerichte, no-nonsense aanpak klanten een optimale service biedt. 

Over Meriad

Met een gedreven team van ontwikkelaars en designers realiseert Meriad al meer dan 10 jaar succesvol websites, webapplicaties, mobiele toepassingen en hosting services voor een heel divers klantenportfolio. Kwaliteit staat daarbij voorop en ook hanteren ze eerlijke en transparante prijzen. 

De diensten die Meriad aanbiedt: 

  • Branding: ze bouwen een merk op, stap voor stap. Van strategie tot beleving.
  • Development: Meriad heeft veel ervaring met het ontwikkelen van webshops, websites en webapplicaties. Dit alles maken ze op maat, passend bij de bedrijfsstrategie van de klant. 
  • Mobile: van conceptontwikkeling tot realisatie, bij Meriad regelen ze het allemaal. Ze ontwikkelen mobiele applicaties voor alle smartphones en tablets. En zorgen dat dit snel en voordelig wordt gerealiseerd.
  • Hosted services: Met jaren ervaring is Meriad de juiste partner voor hosted oplossingen. Of het nu gaat om een cloud oplossing of hosted exchange service, bij Meriad realiseren IT-infrastructuur betrouwbaar en tegen lage kosten.

 Werken bij Meriad

Werken bij Meriad, betekent werken in een informele, flexibele en leerzame omgeving. Je kunt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, flexibele werktijden en krijgt de mogelijkheid om thuis te werken als je dat wil. 

Openstaande vacatures

PHP Developer

Ben jij een pure PHP developer die direct van waarde wil zijn in een klein team? Wil jij als echte developer je skills toepassen en verbeteren in pure maatwerk oplossingen?

Meer weten?