Meer weten?

ROOSH. Eindhoven

ROOSH is een Nederlands e-commerce bedrijf in Eindhoven, dat is opgericht in 2013. Via hun websites vergelijken en boeken consumenten parkeerplaatsen bij vliegvelden in Europa, Australië en de USA. 

Team Roosh.jpg

Over ROOSH

Het verhaal van ROOSH begint in november 2012. Eigenaar Jeroen van den Eerenbeemt zag dat het vliegveld bij hem in de buurt - Eindhoven Airport - flink aan het groeien was en verschillende plannen had voor de toekomst. Rond die tijd was ook Schiphol Airport in het nieuws… en niet om hele positieve redenen. Reizigers ondervonden problemen met het parkeren van hun auto bij de luchthaven; beschadigde auto’s, onduidelijke parkeerplekken, misleidende prijzen. Dat kan anders, dacht Jeroen. Hij deed onderzoek naar het parkeren bij luchthavens en zag dat ook in landen als België en Duitsland dit niet optimaal verliep. Jeroen kwam zo op het idee van VliegenenParkeren.nl - een platform waarmee klanten parkeerplaatsen kunnen vinden, vergelijken en boeken. 

Jeroen lanceerde de website begin 2013 en dat werd razendsnel een succes. Hij had meer handen nodig om dit succes te kunnen bijbenen. Daarom kwam in 2016 Martijn Meeuws erbij. Ze zetten samen een klein kantoor op in de garage van Jeroens ouders en vanaf 2017 breidden ze internationaal uit. Vandaag de dag opereert het bedrijf onder de naam ROOSH. Ze zijn actief in 11 landen wereldwijd en zoeken naar gepassioneerde mensen die ze nóg verder naar the next level willen tillen. 

Kantoor Roosh.jpg

Werken bij ROOSH

Bij ROOSH wordt er uitsluitend gewerkt aan hun eigen technische platforms. Ze werken rechtstreeks met de consument, maar ook met partners waardoor er een leuke, dynamische werkomgeving is waarin gezamenlijk mooie toevoegingen en verbeteringen bedacht worden voor de eigen producten. ROOSH is een informeel bedrijf waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en waar je veel vrijheid in je werk krijgt.

Verder kun je rekenen op:

  • Een uitstekend salaris
  • Veel afwisseling en verantwoordelijkheid in je functie 
  • Informele maar professionele werksfeer binnen een klein Scrumteam
  • Een kantoor in het creatieve start-up hart van Eindhoven: Strijp-S
  • Meerdere afgesloten vergader- en focusruimtes in het kantoor waar je kan werken
  • Mogelijkheden om vanuit huis te werken – incidenteel of structureel.


Klinkt goed? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Teamleden Roosh.jpg

Openstaande vacatures

Senior Full Stack Developer

ROOSH is op zoek naar jou!

Meer weten?