Meer weten?

Solvari B.V. Nieuwegein

Solvari helpt via platformen solvari.nl en solvari.be consumenten bij het vinden en vergelijken van vakmannen. Van specialisten in zonnepanelen, woningisolatie, -verduurzaming en klimaatbeheersing tot vakmannen die je woning opknappen. Elk jaar helpt Solvari honderdduizenden consumenten aan een geslaagde match met een specialist. Hiervoor zijn tienduizenden klus- en (ver)bouwbedrijven bij Solvari aangesloten.

Werken bij Solvari.jpg

Over Solvari

Het gespecialiseerde online platform faciliteert een snelle, doelgerichte match tussen consumenten en bedrijven. Hierdoor kunnen aangesloten bedrijven zich richten op hun vakmanschap en ontzorgt Solvari ze in sales en marketing. Solvari helpt anderzijds als online service consumenten met het verkrijgen en vergelijken van aanbiedingen van regionale bedrijven. Zo komen zij beslagen ten ijs en zijn ze goed geïnformeerd voordat ze overgaan tot belangrijke investeringen mbt hun woning. Betrouwbaarheid en gemak zijn belangrijke speerpunten in de dienstverlening van Solvari. Er zijn reviews van eerder uitgevoerde projecten te bekijken en middels een persoonlijke omgeving hebben consumenten snel overzicht in de status van hun project. Ze hebben ook de mogelijkheid berichten aan de bedrijven te sturen of telefonisch contact op te nemen. Solvari voegt daarmee meerwaarde toe tijdens een overspannen bouwbranche.

Werk Solvari.jpg

Werken bij Solvari

Werken bij het grootste (ver)bouw-platform van de Benelux? Werken bij Solvari is meer dan een job. Elke dag dragen meer dan 50 Solvateers bij aan de verduurzaming van 1,5 miljoen woningen tegen 2030 in Nederland & België. Ze horen bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland én zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2021. 

Work hard, play hard in een open bedrijfscultuur. Bij Solvari gaan vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand. Verder heeft Solvari teamspirit en ontwikkeling hoog in het vaandel. Je ontplooit jezelf on the job en tilt het bedrijf zo naar een hoger niveau. Dankzij een gezonde balans tussen werk- en privé, maar ook een open en eerlijke bedrijfscultuur, weet je altijd waar je aan toe bent. Op teamprestaties zijn ze trots en successen vieren ze dan ook samen met leuke uitjes en VrijMiBo's. En: iedereen bij Solvari krijgt een Apple Macbook om mee te werken!

Zoek jij ruimte voor eigen initiatief, tal van interessante projecten en de kans om je eigen rol te bepalen? Check de vacatures van Solvari!

Openstaande vacatures

Backend Developer

Ben jij een gemotiveerde Back End Developer met ervaring in API-ontwikkeling? Heeft het PHP Laravel framework geen geheimen meer voor jou? En ben je een gedreven en leergierige teamplayer? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Back-End Developer die we zoeken bij Solvari. In die rol ben jij mede-verantwoordelijk voor het succes van ons online platform rond verbouwen en verduurzamen.

Meer weten?