Meer weten?

TanQyou Franeker

TanQyou is een jonge, bewegende en vooral innovatieve tankstation-formule die het allemaal nét even iets anders doet. Bij dit bedrijf tank je niet alleen tegen een ontzettend scherpe prijs, maar maak je met jouw tankbeurt tevens kans op een periodieke prijzenpot. Niet voor niets luidt de slogan van TanQyou: driven by a smile!

Werken bij TanQyou.jpg

Over TanQyou

TanQyou is een mobiliteitsplatform dat zorgt voor oplossingen en vernieuwingen op het gebied van diverse mobiliteitsdiensten. Ze bestaan sinds 2015 en veranderen al sinds die tijd het ‘tankstation-landschap’ met hun toekomstbestendige formule. Ze zijn in 2017 verkozen tot beste start-up van Friesland en zijn zelfs verschenen in het NOS Journaal.

Vacatures TanQyou.jpg

Werken bij TanQyou

Omdat het zo goed gaat het met het bedrijf, zijn ze op zoek naar nieuwe mensen die de beste in hun vak willen worden. TanQyou’s eigen ambities zijn vrij helder: binnen een paar jaar willen ze hun team verdubbelen en hiermee de mix tussen zowel Friese als internationale collega’s behouden. Ze kiezen er heel bewust voor om alle nieuw te ontwikkelen producten inhouse te organiseren en het repeterende werk uit te besteden. Zo ligt er altijd een uitdaging klaar en word je goed ondersteund in je werk en ontwikkeling. 

Zoek jij een toffe uitdaging? En wil jij binnenkort meewerken aan nieuwe producten en diensten? Wacht dan niet te lang en bekijk nú de openstaande vacatures!

Openstaande vacatures

Implementation Consultant

Do you want to have an impact on how we travel in ten years’ time? Then we are looking for you!

Product Owner Whitelabel

Ben jij de Product Owner die graag samen met onze whitelabel klanten en development team werkt aan een grote tool voor verschillende mobiliteitsoplossingen? Word jij blij van het presenteren van de ontwikkelingen, processen stroomlijnen, de wensen van de gebruikers vertalen naar userstories en overzicht bewaken?

Back-end developer

Ben jij een allround back-end developer met ervaring? Lees verder!

Meer weten?