Meer weten?

Unc Inc Amsterdam

Unc Inc combineert creativiteit met technologie. We creëren platformen, producten, campagnes en content waarmee we onze klanten helpen waardevolle relaties met hun publiek aan te gaan. Ons team is klein en dynamisch, zodat we ons snel aan mediavernieuwingen, trends en de modernste technologie kunnen aanpassen. We balanceren tussen een creatieve werkomgeving en een strategisch ontwerp-proces met structurele aanpak.

Onderzoek & strategie - Door middel van kwalitatief en kwantitatief onderzoek vertalen we inzichten en doelen van onze klanten naar merk- en marketingstrategieën. Onze strategen werken nauw samen met onze klanten bij het ontdekken van inzichten en het bepalen van doelstellingen. We doen dit aan de hand van research, analyses en vereisten. Uit al deze stappen wordt vervolgens een strategisch plan gevormd, uitgevoerd en continu geoptimaliseerd.

Merk & identiteit ontwerp - Ons creatieve team creëert merkstrategieën voor verschillende kanalen en digitale touchpoints. We ontwerpen merkidentiteiten, richtlijnen voor merken, visuele systemen, huisstijl drukwerk, publicaties, jaarverslagen, visuele content waar grafisch ontwerp voor wordt gebruikt, illustraties, fotografie, CGI en meer.

UI & UX design - Onze UI & UX experts vertalen strategie naar te begrijpen informatie en datastructuren. Hiermee creëren we vervolgens intuïtieve ontwerpen op het gebied van gebruikerservaring. Met een aanpak die de gebruiker centraal stelt ontwikkelen we eerst flowcharts om een overzicht te krijgen van de informatiestructuur. Vervolgens brengen we de wegen die de verschillende gebruikers volgen in kaart. Vanuit hier ontwikkelen we wireframes die een gedetailleerd inzicht in de positie van alle elementen en informatie binnen het project verschaffen. Het is voor ons van groot belang dat de informatie en navigatie begrijpelijk blijft. Zo gaan we voor een optimale gebruikerservaring.

Online & social campagnes - Unc Inc ontwikkelt aangrijpende cross-platform campagnes die het publiek overal bereiken. Het is altijd ons doel om gebruikers te betrekken en ze tot actie te bewegen. We hebben ervaring met het ontwikkelen van virale campagnes, virale games, interactieve installaties en e-mail- en direct marketing campagnes. We ontwikkelen sociale media strategieën met specifieke content voor ieder platform. We onderhouden en managen hierbij de vorderingen en communicatie met het publiek.

Web & mobiele ontwikkeling - Onze ontwikkelaars maken schaalbare systemen die de gebruiker centraal stellen terwijl ze functionaliteit voor verschillende platformen en apparaten bieden. We werken samen met klanten om te ontdekken welke technieken we in kunnen zetten om de beste oplossingen te vinden voor de vraag van de klant. Op deze manier laten we de ontwikkeling zoals door de klant bedoeld verlopen.

Statistieken & analyses - Doordat wij constant projecten analyseren en resultaten meten kunnen wij onze kwaliteit en prestaties blijven verbeteren. Een succesvol platform stopt niet bij de eerste release. Als er eenmaal een aanzienlijke gebruikersbasis is, kunnen we uw bezoekers gegevens gebruiken om uw app, website of webshop te verbeteren.

Openstaande vacatures

Full Stack developer

Wil jij bij één van de leukste agencies in Amsterdam aan de slag? En werken met technieken zoals PHP en Symfony? 

Meer weten?