Meer weten?

LR Internet Venray

LR Internet is hét internetbureau van Venray dat gespecialiseerd is in het bedenken en ontwikkelen van websites, webshops, webapplicaties en online marketing. Ze maken de tofste dingen voor een uiteenlopende klantengroep en bieden klanten een totaalpakket aan.

Over LR Internet

LR Internet is in 2009 opgericht en is een klein, maar zeer gezellig bureau met 7 specialisten die een passie hebben voor development en online marketing. Samen weten zij altijd het beste online resultaat te behalen voor hun klanten. Dat succes ontstaat doordat zij de juiste mix inzetten. Een mix van design, strategie, online marketing en development. Bij LR Internet doen ze niet zomaar iets. Ze werken altijd vanuit doelstellingen, een strategisch plan en een gestructureerde aanpak. Samenwerking staat daarbij centraal.

Het bedrijf is sinds de oprichting hard gegroeid en heeft nu een groot klantportfolio met meer dan 500 bedrijven en instellingen, zoals Verstappen Advanced Packaging, Artvlaai, Motor Venray en Helder Wellness.

Vacature LR Internet.jpg

Werken bij LR Internet

LR Internet is continu in beweging en ze dagen zichzelf uit om steeds weer te verbeteren en te vernieuwen, zo gaan ze voor het beste resultaat. En dat resultaat bereik je natuurlijk niet zonder een goed team. Er is veel aandacht voor elk teamlid, bijvoorbeeld door meerdere keren per jaar stil te staan bij persoonlijke ontwikkeling, ambitie en expertise. Ook worden er regelmatig leuke teamuitjes, pizza-avondjes en borrels georganiseerd.

LR Internet Medewerkers.jpg

Daarnaast kun je bij LR Internet ook rekenen op:

  • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding(en) en werkervaring
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen én vrij met carnaval
  • Flauwe kantoorhumor
  • Volledig uitgeruste werkplek waar je wordt omringd door jonge en ambitieuze professionals

Werken bij LR Internet.jpg

Klinkt goed? Bekijk dan nu de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Openstaande vacatures

PHP Developer

Heb jij ongeveer 3-4 jaar werkervaring als PHP developer en wil je aan de slag in een leuk team met een fijne werksfeer? Lees dan snel verder!

Meer weten?