Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 16 werkgevers gevonden.

Legionelladossier

LegionellaDossier is een snelgroeiende scale-up die digitale waterveiligheid-oplossingen bedenkt. Dit doen ze in Nederland, maar ook in het Verenigd Koninkrijk. De komende jaren willen ze wereldwijd verder groeien… werk jij hier ook aan mee?

ROOSH.

ROOSH - opgericht door Jeroen van den Eerenbeemt - is een innovatief bedrijf in Eindhoven dat het voor consumenten mogelijk maakt om parkeerplaatsen bij luchthavens te vinden, vergelijken en boeken.

Eindhoven
Bekijk werkgever

Always be learning B.V.

Always be learning is een data club binnen MakerStreet, bestaande uit analisten, data scientists, engineers en andere specialisten die leven voor data.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Formorrow

Formorrow is een bedrijf dat toptalenten in IT en life sciences verbindt met banen waarin zij kunnen doorgroeien. Ze zijn er voor de werkzoekenden die dieper durven te duiken en verder vooruit kijken. En voor werkgevers die op zoek zijn naar talent dat met ze meegroeit. Voor de kansen van vandaag en de uitblinkers van morgen.

Amersfoort
Bekijk werkgever

Bluedesk CRM B.V.

Bluedesk CRM implementeert al sinds 2002 met succes CRM-oplossingen voor MKB, grootbedrijf en non-profitorganisaties. Wij zijn officieel partner van Salesforce en Aurea CRM en bieden ook producten aan op het gebied van interfacing, webportalen, marketing automation, collaboration en desgewenst ook hosting.

Oosterhout
Bekijk werkgever

The Information Lab Netherlands B.V.

Bij The Information Lab helpen ze bedrijven om datagedreven te werken. Van onderbuikgevoel naar onderbouwde beslissingen. Ze zijn betrokken bij alle aspecten van dit proces, van het verstrekken van de eerste licentie tot het helpen bij de uitrol binnen de gehele organisatie.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Solvari B.V.

Solvari helpt via platformen solvari.nl en solvari.be consumenten bij het vinden en vergelijken van vakmannen. Van specialisten in zonnepanelen, woningisolatie, -verduurzaming en klimaatbeheersing tot vakmannen die je woning opknappen. Meer weten over Solvari en wat ze jou kunnen bieden? Lees dan hier verder.

Nieuwegein
Bekijk werkgever

Hendrik Veder Group B.V.

Hendrik Veder Group (opgericht in 1800) is een grote Europese speler op het gebied van staalkabel en synthetisch touw. Ze opereren wereldwijd vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Noorwegen en Polen. De ambitie van Hendrik Veder Group is om de maritieme sector te verduurzamen. Om dit te bereiken kunnen ze wel wat extra handen gebruiken. Werk jij hier ook aan mee?

Rotterdam
Bekijk werkgever

Internet Marketing Unie

IMU deelt de beste tips en de nieuwste online marketing trends via e-books, blogs, video's en trainingen. Zo wil de organisatie de ondernemer helpen groeien via het internet. Nieuwsgierig naar dit bedrijf? Lees dan verder.

Working Talent

Werkend talent, dat is waar de organisatie voor staat. Ze hebben er hun vak van gemaakt talent te ontwikkelen als mens. Daarnaast geven zij de IT tools van de toekomst mee, zodat zij opdrachtgevers verrassen met hoog opgeleide en communicatief vaardige IT professionals.

Oostzaan
Bekijk werkgever

REYEZ!

REYEZ! is een creatief digitaal bureau dat concepten bedenkt, creëert en ontwikkelt. Met veel passie combineren we creativiteit met de nieuwste technieken om merken en mensen te verbinden. Altijd met focus op de juiste gebruikerservaring en het behalen van jouw doelstellingen. Werken bij REYEZ!Bij ons krijg je veel vrijheid om de juiste plek te vinden en geven we je de ruimte om samen met onze gepassioneerde professionals het vakgebied en jezelf te ontwikkelen. Lijkt dit je wat? We zijn op zoek naar een Backend Developer - Koning in code -. 

TanQyou

TanQyou is een jonge, bewegende en vooral innovatieve tankstation-formule die het allemaal nét even iets anders doet. Je tankt tegen een ontzettend scherpe prijs bij ze en maakt zelfs kans op een periodieke prijzenpot. Niet voor niets dat hun slogan luidt: driven by a smile! Meer weten? Lees verder!

Franeker
Bekijk werkgever

Finly

Wij bij Future of Finance hebben de allerleukste klanten. En onze klanten willen graag dagelijks complimenten ontvangen van hun eigen klanten. En wij, wij vinden het gaaf om hen daarbij te helpen. Dankzij ons excelleren zij op het gebied van klantcontact. Meer weten over ons? Lees hier dan verder!

Amersfoort
Bekijk werkgever

KYOS Energy Consulting

KYOS levert een software product aan klanten in de energiemarkt. De klanten kunnen daarmee hun portfolio van energiecontracten beheren, optimaliseren en risico’s inschatten. Ook kunnen ze hun energiecentrales, transport en gasopslag beheren. Klanten zijn energieleveranciers, energieproducenten en grote eindverbruikers in heel Europa.  

Digitpaint

Digitpaint is een full service bureau in Arnhem dat al meer dan 20 jaar bestaat. Ze maken applicaties en websites voor uiteenlopende klanten als De Speld en Universiteit Wageningen. Van concept tot succesvolle service.