Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 38 werkgevers gevonden.

Finalist

Finalist verbindt. We verbinden mensen en organisaties, mensen binnen organisaties en we verbinden organisaties met belangengroepen. Voor een optimale verbinding betrekken we de eindgebruikers in het hele software creatieproces, zijn wij onafhankelijk in onze technologiekeuzes en omarmen we de open standaard als geen ander. Met 140 hoogopgeleide collega's in Nederland werken we vanuit Rotterdam, Maarssen, Amsterdam en Eindhoven met passie aan doordachte en gebruikersvriendelijke websites, maatwerk applicaties en integratie-oplossingen.

Rotterdam
Bekijk werkgever

Unc Inc

Unc Inc combineert creativiteit met technologie. We creëren platformen, producten, campagnes en content waarmee we onze klanten helpen waardevolle relaties met hun publiek aan te gaan. Ons team is klein en dynamisch, zodat we ons snel aan mediavernieuwingen, trends en de modernste technologie kunnen aanpassen. We balanceren tussen een creatieve werkomgeving en een strategisch ontwerp-proces met structurele aanpak.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Gamebasics

Wij zijn Gamebasics. Hét team achter Online Soccer Manager (OSM). Als Mobile Developer werk je dagelijks aan het voetbalmanagementspel, waar meer dan 5 miljoen mensen plezier aan beleven! Het doel is verbeteren en uitbreiden. Je bent onderdeel van een Agile Team dat werkt aan onze mobile devices (iOS en Android). In je team zitten ervaren software engineers, een designer en een tester, die met een gedeelde passie werken om een zo goed mogelijke game-ervaring te bieden aan onze users. 

Zoetermeer
Bekijk werkgever

Exapps

Doit Online Media maakt je bedrijf online zichtbaar, vindbaar en herkenbaar voor je doelgroep. Wij ontwikkelen samen met onze opdrachtgevers websites, webshops en applicaties. Techniek is hierbij niet leidend. Ideeën zijn dat wel. Bij Doit Online Media maken we onze werkwijze graag zo transparant mogelijk. Zo weet je als opdrachtgever niet alleen van te voren, maar tijdens het hele traject precies wat we van elkaar kunnen verwachten. Onze projectaanpak is samen te vatten in de volgende stappen.

Zevenaar
Bekijk werkgever

Educom

Educom & Detacom is al ruim 34 jaar Uw partner in ICT-dienstverlening met een specialisme in Software Development (i.e. softwareontwikkeling, Software Engineering). Onze organisatie bestaat uit 2 zelfstandig opererende onderdelen: Educom en Detacom. De ware kracht schuilt in de samenwerking. Wij zijn zowel opleider als intermediair. Hierdoor begrijpen wij de vraag in de markt, kunnen hier met ons aanbod (beter) op inspelen en ageren (eerder) op verschuivingen in deze balans tussen vraag en aanbod. Educom is een professionele ICT-opleider die sinds 1981 mensen bij-, her- of omschoolt tot softwareontwikkelaar. Wij begeleiden werkzoekende ICT-ers, of mensen die van de ICT hun beroep willen maken, door middel van een gedegen en vooral praktijkgerichte scholing naar een baan. Detacom is een professionele ICT- dienstverlener die sinds 1994 haar klanten een oplossing biedt voor zowel de tijdelijke als de structurele behoefte aan capaciteit. De tijdelijke behoefte aan capaciteit lost Detacom op door middel van consultancy diensten op het gebied van infra- en architectuur, testing en natuurlijk softwareontwikkeling op alle niveaus (junior, medior, senior). De structurele behoefte aan capaciteit lost Detacom op door middel van haar unit : ICT Personeel Services. Detacom ICT Personeel Services biedt haar relaties 2 oplossingen: Werving&Selectie of een Detavast-constructie (detachering). Onze unieke bundeling van krachten zorgt voor synergie. Deze zetten we actief in vanuit de regio's Limburg, Brabant en Utrecht. In Sittard zijn we al vanaf 1981 actief, in Eindhoven vanaf 2013 en in Utrecht sinds maart 2015. Wij zetten onze drive en bewezen strategieën graag in om de beste match voor U te maken. Dus, volgens de slogan van Educom & Detacom: “Stap in de goede richting”!

Lemone B.V.

Lemone ontwikkelt responsive websites, webshops en webapplicaties, vaak op het WordPress platform. Sites die helder communiceren en optimaal gericht zijn op het behalen van online impact.

Zaltbommel
Bekijk werkgever

Atlantis Creative

Wij zijn hét internetbureau uit Rotterdam dat van aanpakken weet! Naast zoekmachine- en klantvriendelijke websites verzorgen we online marketingcampagnes die langdurig meetbaar succes opleveren. SEO, SEA, content, social en e-mail marketing zijn voor ons dagelijkse bezigheden, waarbij we onze kennis graag delen met onze opdrachtgevers.

Rotterdam
Bekijk werkgever

TradeTracker

TradeTracker biedt online adverteerders (voornamelijk e-commercepartijen) en publishers (van klein tot groot) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing - en sales activiteiten te ontplooien en/of te optimaliseren. Door middel van "next generation" software kunnen online campagnes simpel, meetbaar en op basis van doelstellingen worden uitgevoerd en gemonitord, waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden. Klanten van TradeTracker zijn o.a. Expedia, Mycom, Wehkamp, Neckermann, Vodafone, TUI en KPN. Een volledig overzicht is te vinden op de website onder portfolio. Het hoofdkantoor bevindt zich in Almere, wat enerzijds het (inter-)nationale marketing en sales team en anderzijds de developmentafdeling huisvest. TradeTracker is halverwege 2004 opgericht, en sinds 2007 marktleider op het gebied van affiliate marketing in Nederland. Dit is voornamelijk gerealiseerd dankzij haar proactieve houding in de markt en de in-house ontwikkelde intuïtieve software dat het klanten biedt. Inmiddels is TradeTracker uitgegroeid tot een van de top 3 spelers binnen de Europese markt met kantoren in 13 landen en druk bezig om de overstap te maken naar landen buiten Europa. Een groot verschil met veel andere werkgevers is dat de organisatie nog volop in ontwikkeling is en daarom momenteel gevormd wordt. De lijntjes zijn kort, beslissingen worden (snel) genomen en echt ondernemen is hier nog elke dag aan de orde. Daar komt bovenop dat het platform dat TradeTracker biedt zeer hoog aangeschreven is in de markt en volop uitdagingen biedt. Hier kun jij jouw steentje aan bijdragen!

Laat meer werkgevers zien