Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 34 werkgevers gevonden.

Internet Marketing Unie

IMU deelt de beste tips en de nieuwste online marketing trends via e-books, blogs, video's en trainingen. Zo wil de organisatie de ondernemer helpen groeien via het internet. Nieuwsgierig naar dit bedrijf? Lees dan verder.

Exapps

Doit Online Media maakt je bedrijf online zichtbaar, vindbaar en herkenbaar voor je doelgroep. Wij ontwikkelen samen met onze opdrachtgevers websites, webshops en applicaties. Techniek is hierbij niet leidend. Ideeën zijn dat wel. Bij Doit Online Media maken we onze werkwijze graag zo transparant mogelijk. Zo weet je als opdrachtgever niet alleen van te voren, maar tijdens het hele traject precies wat we van elkaar kunnen verwachten. Onze projectaanpak is samen te vatten in de volgende stappen.

Zevenaar
Bekijk werkgever

ACES Direct

ACES Direct is een totaal leverancier van IT-producten, IT-diensten en IT-oplossingen voor de zakelijke markt. De klanten bevinden zich in de zakelijke markt. Het bedrijf streeft ernaar om het inkopen van IT-producten zo makkelijk mogelijk te maken. ACES Direct onderscheidt zich van andere e-commerce bedrijven door haar sterke customer focus, de ondersteuning in specialistische IT-vraagstukken en haar geheel zelf ontwikkelde technologie.Het ACES Direct DNADe kern van onze organisatie wordt gevormd door medewerkers waarop onze klanten altijd kunnen rekenen. De passie voor ons vak zit in onze genen. Zo uniek als het DNA-profiel, zo uniek is ook de structuur van onze organisatie, die is opgebouwd uit 'passie', 'samenwerking', 'betrokkenheid', 'kennis van zaken', 'doen wat we zeggen' en 'de beste zijn'. Het zijn woorden en waarden waarop we elkaar aanspreken en die ons inspireren om tot nog betere prestaties te komen.

JouwICTvacature

Sinds 2009 helpt JouwICTvacature.nl kandidaten aan een nieuwe uitdaging op het gebied van IT en bedrijven bij het invullen van hun IT vacatures. In de afgelopen jaren hebben we al honderden vooraanstaande bedrijven geholpen en vonden duizenden kandidaten een nieuwe baan via ons.

Groningen
Bekijk werkgever

Bax Music

Bax-shop.nl B.V. is een klantgerichte en innovatieve speler op de markt van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Met het brede assortiment worden muziekliefhebbers en -makers op hun wenken bediend. Het ruime aanbod loopt uiteen van oordopjes, gitaren en drumstellen tot volwaardige licht- en geluidsinstallaties voor evenementen. Bax-shop.nl is in 2003 opgericht door de broers Jochanan en Nathanael Bax. Voor deze tijd hielden zij zich bezig met DJ-activiteiten en het verzorgen van drive-inshows.

ConnectingTheDots

Wij zijn ConnectingTheDots. Dit staat niet alleen voor wat wij doen, maar het omvat ook wie wij zijn. ConnectingTheDots… dat impliceert verbinding. En dat doen wij ook. Maar het gaat bij ons verder dan data verbinden met elkaar. Wij ontwikkelen ook software(systemen).

Legionelladossier

LegionellaDossier is een snelgroeiende scale-up die digitale waterveiligheid-oplossingen bedenkt. Dit doen ze in Nederland, maar ook in het Verenigd Koninkrijk. De komende jaren willen ze wereldwijd verder groeien… werk jij hier ook aan mee?

KYOS Energy Consulting

KYOS levert een software product aan klanten in de energiemarkt. De klanten kunnen daarmee hun portfolio van energiecontracten beheren, optimaliseren en risico’s inschatten. Ook kunnen ze hun energiecentrales, transport en gasopslag beheren. Klanten zijn energieleveranciers, energieproducenten en grote eindverbruikers in heel Europa.  

Ittica Media

Ittica is in 2000 opgericht vanuit een studentenkamertje in Groningen. Toen richtte het bedrijf zich op webhosting, maar vandaag de dag doen ze meer dan dat. Ze richten zich voornamelijk op de online groei van bedrijven en bieden verschillende diensten aan.

Hoogeveen
Bekijk werkgever

Educom

Educom & Detacom zijn al ruim 34 jaar dé partner in ICT-dienstverlening met een specialisme in Software Development (i.e. softwareontwikkeling, Software Engineering). De organisatie bestaat uit 2 zelfstandig opererende onderdelen: Educom en Detacom. De ware kracht schuilt in de samenwerking, en ze zijn zowel opleider als intermediair. Hierdoor begrijpen ze de vraag in de markt, kunnen hier met hun aanbod (beter) op inspelen en ageren (eerder) op verschuivingen in deze balans tussen vraag en aanbod.

Gamebasics

Wij zijn Gamebasics. Hét team achter Online Soccer Manager (OSM). Als Mobile Developer werk je dagelijks aan het voetbalmanagementspel, waar meer dan 5 miljoen mensen plezier aan beleven! Het doel is verbeteren en uitbreiden. Je bent onderdeel van een Agile Team dat werkt aan onze mobile devices (iOS en Android). In je team zitten ervaren software engineers, een designer en een tester, die met een gedeelde passie werken om een zo goed mogelijke game-ervaring te bieden aan onze users. 

Zoetermeer
Bekijk werkgever

MAX ICT BV

Max ICT is een e-commercebedrijf dat computerproducten aanbiedt via hun webshop. Ze hebben maar liefst 3.000.000 producten voor zowel de zakelijke klant als de consument, die snel, makkelijk en voor een goede prijs deze producten kan bestellen en vervolgens binnen 1-3 werkdagen het thuis geleverd krijgt. Met een gezellig team zorgen ze er gezamenlijk voor dat de website altijd tiptop in orde is. Daarnaast houden zij allemaal van leuke borrels, personeelsuitjes of een poweruurtje in hun eigen sportschool.

Unc Inc

Unc Inc combineert creativiteit met technologie. We creëren platformen, producten, campagnes en content waarmee we onze klanten helpen waardevolle relaties met hun publiek aan te gaan. Ons team is klein en dynamisch, zodat we ons snel aan mediavernieuwingen, trends en de modernste technologie kunnen aanpassen. We balanceren tussen een creatieve werkomgeving en een strategisch ontwerp-proces met structurele aanpak.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Brightfish

 Brightfish ontwikkelt een suite aan mobiele applicaties (native apps en web apps in Android, iOS en web) voor de zorg die volgens het SaaS principe worden opgeleverd en via geavanceerde back-end systemen integreert met bestaande (legacy) systemen in het ziekenhuis of de kliniek. Voor informatie verwijzen we graag naar onze website op www.brightfish.nl.

Hoofddorp
Bekijk werkgever

A2SP

A2SP staat voor Automotive Application Services Provider. A2SP is een relatief jonge en dynamische organisatie waar gedachteleiderschap en innovativiteit het verschil maken. A2SP ontwikkelt sinds 1999 state-of-the-art internet-applicaties voor de automotive branche. Duizenden klanten maken elke dag naar volle tevredenheid gebruik van onze diensten in het hart van hun bedrijfsvoering.

333TRAVEL

333Travel is al ruim 18 jaar specialist in verre reizen. Voor privé rondreizen en als bouwstenen naar 21 verre bestemmingen. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Naast de tomeloze passie voor verre reizen willen zij blijven groeien en toonaangevend blijven op ICT-gebied.

Alphen Aan Den Rijn
Bekijk werkgever
Laat meer werkgevers zien